handmadebijou

marți, 19 februarie 2008

Romania: Catalin Josan retrage piesa "When we're together" din finala


Catalin Josan a fost singurul interpret care a ajuns cu doua piese in finala selectiei nationale pentru concursul Eurovision 2008.
Intrebat inainte de a doua semifinala ce va face daca va trece cu ambele piese in finala, Catalin a declarat ca va retrage una din ele ceea ce a si facut renuntand la piesa compusa de Marius Moga, "When We're Together".
Casa de producţie a interpretului a anunţat luni, 18 februarie, reprezentantii TVR despre decizia de retragere a piesei.
„Prin urmare, Catalin va merge în finala doar cu piesa "Run Away" (muzica si text Radu Bolfea, Marcel Botezan, Sebastian Barac)", au precizat reprezentantii casei de productie.

Catalin si-a dorit foarte mult sa tina cont de parerea fanilor sai, care au comentat intens ambele piese si pe site-ul artistului, http://www.catalin.umusic.ro
In locul piesei iesite din concurs, organizatorii selectiei nationale Eurovision 2008 au decis ca in finala sa intre urmatoarea piesa care a obtinut cel mai mare punctaj in cele doua semifinale, aceasta fiind: RailRoad, RailRoad - Rednex feat. Ro-mania.
Ordinea intrarii in concurs la finala selectiei nationale Eurovision 2008 din 23 februarie a fost stabilita astazi 19 februarie prin tragere la sorti.
sursa si photo:TVR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu