handmadebijou

miercuri, 27 februarie 2008

Finala Greciei in aceasta seara

Grecia decide in aceasta seara cine va pleca la Belgrad. Trei artisti au fost selectati de catre televiziunea nationala elena pentru a-si incerca sansele in finala din aceasta seara. Fiecare dintre cei trei va canta un singur cantec iar cel care va acumula cele mai multe puncte atat din partea juriului cat si din partea telespectatorilor, va participa pe 20 mai la Belgrad in prima semifinala.

Cine sunt cei trei candidati pentru Eurovision Song Contest 2008?

Xryspa, Greece Chryspa are 22 de ani si si-a lansat primul album la varsta de 18 ani. Va canta piesa A chance to love, o piesa cu versuri atat in limba greaca cat si in limba engleza. Pe scena va fi acompaniata de 5 dansatori.

kostas martakis, greeceKostas Martakis are 23 de ani si si-a inceput cariera ca model.In timpul participarii sale in reality-show-ul "Dream Show", fostul manager al lui Sakis Rouvas aflat in juriu ii propune colaborarea. Martakis a participat asta vara si la concursul New Wave tinut la Jurmala - Letonia unde a iesit pe locul 5. La acelasi concurs New Wave a participat si Mihai Traistariu dar desi considerat favorit a obtinut doar locul 10. Kostas Martakis a lansat un CD care se numeste Anatropi. Piesa cu care va partisipa in finala Greciei se numeste Always and Forever si deja este difuzata de posturile de radio ale multor tari estice.

Kalomoira, Greece Kalomoira Saranti are 22 de ani si desi este de origine greaca, s-a nascut la New York. In 2004 participa (si ea) la un reality show grecesc "Fame Story" (un fel de Megastar) pe care il castiga. Albumul sau de debut "Kalomoira" castiga discul de aur. Kalomoira va canta in seara aceasta piesa "Secret Combination" si va avea pe scena 4 dansatori.

Prezentatoare in finala din seara aceasta vor fi surorile Betty si Mathilda Maggira.

Despre invitatii care vor evolua in finala nationala a Greciei am scris ieri. Repetitiile au avut loc aseara si primele imagini le-am putut vedea la televiziunea elena azi dimineata.

In video-ul de mai jos apar intr-o scurta secventa si Nico cu Vlad Mirita.

Pentru calitatea video-ului imi cer scuze, de abia am reusit sa "prind" ceva.



Finala va incepe la orele 22.00 (ora Romaniei) si va putea fi transmita live de posturile ERT si ERT World. Webcast: ERT si eurovision.tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu