handmadebijou

marți, 26 februarie 2008

Grecia: Maine seara finalei



Maine 27 februarie, incapand cu orele 22.00 Grecia isi va alege reprezentantul pentru Eurovision Song Contest 2008.

Grecia are trei finalisti: Hrispa cu piesa A chance to love, Kostas Martakis cu piesa Always And Forever si Kalomoira cu Secret Combinations.

In afara de Sarbel, reprezentatul de anul trecut al Greciei, la finala vor participa si alti patru reprezentanti la Eurovision Song Contest 2008: Evdokia Kadi- Cipru cu Femme fatale, Elnur Huseynov si Samir Javadzadeh cu Day after day - Azerbaijan, Rebeka Dremelj cu Vrag naj vzame - Slovenia si asa cum deja se stie, Nico si Vlad Mirita - Pe-o margine de lume.

Din juriu va face parte si compozitorul Hristos Dantis, cel al carui cantec interpretat de Helena Paparizou a adus Greciei locul intai in 2005.

Spectacolul va fi difuzat live atat pe site-ul televiziunii elene cat si pe site-ul eurovision.tv

Televiziunea elena a difuzat piesele in cadrul unei conferinte de presa dar detaliile despre show-ul fiecarui interpret au fost tinute secrete.
Totusi astazi ERT a filmat cateva imagini de la repetitii pe care le puteti vedea in video-ul de mai jos.

Hrispa va avea 5 dansatori si va purta o rochita mini, Kalomoira 4 dansatori si va avea tinuta creata de Jenifer Lopez iar despre Martakis...ei bine piesa lui Kostas a fost reorchestrata si suna acum mult mai bine...



photo credit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu