handmadebijou

joi, 6 martie 2008

Romania: Nico si Vlad Mirita pregatesc videoclipul







In timp ce acuzatiile la adresa cantecului Pe-o margine de lume si a modului in care acesta a castigat finala nationala continua sa apara atat in presa scrisa cat si online, Nico si Vlad se pregatesc pentru videoclipul piesei.


Nico si Vlad Mirita au fost invitati de catre radioteleviziunea elena ERT, sa participe la finala nationala a Greciei care a avut loc pe 27 februarie si in care castigatoare a iesit Kalomoira cu Secret Combination.


Conform site-ului TVR dar si esctoday.com, Nico si Vlad au avut un program destul de incarcat la Atena cu multe aparitii TV si interviuri.


Pe langa televiziunea nationala elena, ERT , Nico si Vlad au avut aparitii şi la emisiunile altor televiziuni: emisiunea "Kous-Kous" la Alpha TV, talk-show-ul "Axizei na to deis" si matinalul "Kalomeleta Ki Erxetai" la Antenna tv, matinalul „I Ellada Pezi" de la Alter tv, interviu în direct de 30 minute la postul de muzica MAD TV.

De altfel, celor doi artisti li s-au solicitat interviuri din partea mai multor posturi de televiziune: Star 1, Star 2, ERT, Alter TV sau Alpha TV.

De asemenea, cei doi au realizat o sedinta foto pentru coperta uneia dintre cele mai renumite reviste de lifestyle din Grecia, numita "Downtown", dar au acordat si numeroase interviuri pentru publicaţii precum "Curierul Atenei" (ziarul comunităţii române din Atena) sau „Radiotileorasi" (publicaţia ERT pentru promovarea programelor sale).
Membrii site-urilor de specialitate, dedicate Eurovisionului, au profitat de prezenta reprezentanţilor Romaniei în Grecia, solicitandu-le interviuri: Nico si Vlad au discutat cu editori ai site-urilor ESCtoday.com, Oikotimes.com, ESCfans.eu si ERTnet (site-ul companiei ERT).


Interviu pentru ESCFANS.EU (nu escfans.com cum a scris TVR pe site)



surse:tvr,esctoday,escfans.eu,eurovisionromania.blogspot.com
photo:tvr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu