handmadebijou

miercuri, 12 martie 2008

Dima Bilan a plans cand a aflat rezultatul - video






Cine a urmarit finala Rusiei, a putut vedea un Dima Bilan plangaret si cumplit de emotionat la aflarea rezultatului.

Cu greu s-a ridicat de pe scaunul pe care statea si a urcat pe scena. Intr-un discurs emotionant a spus ca exista dreptate si intr-o oarecare masura el este o dovada a acestui fapt. "Sper ca increderea pe care mi-ati acordat-o prin decizia voastra de astazi va fi rasplatita" a mai adaugat el.

Dima Bilan este implicat intr-un proces cu vaduva fostului sau producator Yury Aizenshpis, asupra drepturilor de autor dar si asupra numelui de scena - Dima Bilan. Numele real al cantaretului este Viktor Belan.
Marija Serifovic, castigatoarea de anul trecut a concursului Eurovision a urcat pe scena si i-a inmanat un certificat care atesta dreptul de a reprezenta Rusia la Eurovision Song Contest 2008.

Dupa lacrimi, discurs si multumiri, Dima a mai interpretat inca odata cantecul dar de data asta a improvizat mult iar vocea pe alocuri a sunat aiurea.

In video-ul de mai jos care dureaza cam 8 minute (cred) il puteti vedea pe Dima Bilan, plangand, multumind si cantand dupa ce a fost anuntat ca a castigat finala Rusiei. Un Dima Bilan cu un comportament depresiv dupa parerea mea....



photo:esckaz.com
surse:Moskow Times; youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu