handmadebijou

joi, 6 martie 2008

Serbia:Jovana Jankovic si Zeljko Joksimovic vor prezenta Eurovision Song Contest 2008



Jovana Jankovic, gazda unei emisiuni matinale a televiziunii sarbe RTS si Zeljko Joksimovic, cunoscutul cantaret si compozitor vor fi gazdele de anul acesta a concursului Eurovision 2008 care va avea loc la "Belgrade Arena" intre 20 si 24 mai 2008.

Jovana Jankovic are 26 de ani si prezinta in fiecare dimineata o emisiune pe postul RTS. De curand am putut-o vedea cu ocazia tragerii la sorti pentru cele doua semifinale care a avut loc in februarie. Invitat a fost atunci si Zeljko Joksimovic.

Compozitorul si interpretul Zeljko Joksimovic a reprezentat Serbia si Muntenegru la Eurovision Song Contest 2004 cu cantecul Lane moje cu care s-a clasat pe locul doi, dupa ucraineanca Ruslana. In 2006 a compus pentru Bosnia si Herzegovina piesa Lejla interpretata de Hari Mata Hari.

Anul acesta a compus pentru semifinala Serbiei, piesa "Oro" interpretata de Jelena Tomasevic. Daca va castiga, va fi pentru prima data cand un compozitor aflat in finala Eurovision Song Contest este si prezentatorul concursului.

Cei doi au inceput deja pregatirile si sunt entuziasmati ca vor prezenta un eveniment de asemenea amploare. Vor putea fi vazuti in 17 martie cand se va efectua prin tragere la sorti ordinea intrarii in cele doua semifinale a tarilor participante.

Zeljko Joksimovic a declarat pentru "Blic" ca i-a luat o zi doar sa accepte propunerea de a prezenta si ca este bucuros ca va putea sa salute publicul in engleza, franceza, rusa si greaca. Conteaza mult pe experienta sa anterioara ca partcipant la ESC si considera ca atat el si Jovana vor face impresie buna pe scena.

Serbia isi va alege reprezentatul pentru Eurovision Song Contest pe 9 si 10 martie.


sursa:blic.co.yu;rts.co.yu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu