handmadebijou

miercuri, 30 aprilie 2008

Nico si Vlad Mirita si-au incheiat turneul de promovare

Nico si Vlad Mirita, care vor reprezenta Romania la concursul Eurovision 2008 de la Belgrad, si-au incheiat zilele trecute turneul de promovare.

Dupa ce au participat la finala nationala a Greciei, Nico si Vlad au fost in Moldova si Ucraina in perioada 13-17 aprilie.

In Moldova au fost invitatii postului de televiziune EuroTV unde au prezentat videoclipul piesei "Pe-o margine de lume" si au discutat despre promovarea piesei.
Prin intermediul televiziunii EuroTV din Chisinau, videoclipul a fost distribuit tuturor posturilor de televiziune din Moldova.

Nico si Vlad au fost solicitati sa revina in Moldova pentru sustinerea unor concerte.

Pe 14 aprilie cei doi solisti insotiti de echipa TVR au pornit spre Kiev. Acolo romanii a fost intampinati cu multa caldură si de oficialitatile romane la Ambasada Romaniei in Ucraina.
tvr, ukraine, eurovision 2008, tour, nico, vlad,

Amanunte despre vizita lor in Ucraina puteti citi aici.

Ultimele doua locatii ale turneului de promovare au fost Marea Britanie si Belgia.

Onorand invitatia esctoday.com, Nico si Vlad au participat la cel mai mare eveniment londonez dedicat concursului Eurovision, "UK Eurovision Preview Party" care a avut la clubul Scala din Londra.

eurovision 2008, nico, vlad, romania, promo tour,

Alaturi de cei doi solisti romani pe scena de la Scala au urcat si Bucks Fizz (reprezentantii Marii Britanii din 1981, castigatorii Eurovision Song Contest din acel an), Nanne Grönvall (Suedia, 1996), Paul Oscar (Islanda, 1997), Euroband (Islanda, 2008), Dustin the Turkey (Irlanda, 2008), Isis Gee (Polonia, 2008), Laka (Bosnia şi Hertzegovina, 2008), Ani Lorak (Ucraina, 2008), Maria (Norvegia, 2008), Morena (Malta, 2008), Ruslan Alehno (Belarus, 2008) şi Sirusho (Armenia, 2008).

Nico si Vlad au cantat piesa "Pe-o margine de lume" dar si "The Prayer" iar publicul i-a aplaudat la scena deschisa si a cantat cu ei ce-a de a doua piesa.

Din 26 aprilie si pana in a doua zi de Pasti, Nico si Vlad Mirita s-au aflat in Belgia.

Prima zi au petrecut-o in Anvers, unde au participat la o serie de evenimente coordonate de eurosong.be (site belgian dedicat concursului Eurovision).

promo tour, eurovision 2008, nico, vlad

La sosirea la Anvers, romanii au sustinut o conferinţă de presa şi au acordat interviuri.

eurovision 2008, nico, vlad, romania, promo tour,

Pastele i-a prins pe Nico si pe Vlad la un concert extraordinar in Bruxelles, organizat de ARTHIS (Casa Culturala Belgiano-Romana).

Concertul s-a desfasurat in aer liber, in Piata Sf. Caterina, iar Nico şi Vlad au putut saluta publicul din Romania printr-o interventie în Jurnalul TVR.

Alaturi de ei, au mai cantat : Dima Bilan (Rusia), Ani Lorak (Ucraina), Rebecca (Slovenia), Helena (Serbia), Sirusho (Armenia) şi Laka (Bosnia si Hertzegovina).

tvr, nico, vlad, dima bilan

Pe 28 aprilie, Nico si Vlad au fost invitatii unei emisiuni in direct la postul de televiziune TVL, din Hasselt, fiind singurii dintre participantii la Eurovision invitati la acest program.

Nico si Vlad in Belgia - Interviuri si reportaje

Nico si Vlad: UK Eurovision Preview Party @ Scala

Nico si Vlad in Bruxelles - video

surse si photos:TVR.ro; eurosong.be; songfestival.web-log.nl; youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu