joi, 3 aprilie 2008

Scena de la Eurovision intr-un video 3D animatIn cateva saptamani va incepe constructia scenei de la Belgrad pentru Eurovision Song Contest 2008.

Scena, care va avea 675 metri patrati, va fi gata pe 11 mai pentru primele repetitii. In primele opt zile participantii la Eurovision Song Contest vor avea doua repetitii iar dupa acestea trei repetitii cu costume.

Pentru ca acest lucru sa fie posibil, toate pregatirile trebuie sa fie gata inca din 10 mai. Echipamentul tehnic va cantari aproximativ 72 de tone. 20 de camere vor fi folosite pentru a asigura o transmisie de cea mai buna calitate.

Scena a fost conceputa de David Cushing si fiecare cantec va avea parte de o atmosfera si prezentare unica. Pentru ca cele doua semifinale sa arate diferit, producatorii concursului au decis ca prima semifinala sa aiba ca tema orasul Belgrad iar cea de-a doua natura si raurile din Belgrad.
Finala va fi o combinatie a celor doua teme.

Gratie unui video 3D animat realizat de Per Sundin va puteti faceo idee de cum va arata scena de la Beogradska Arena care va gazdui cele doua semifinale si finala concursului Eurovision 2008.sursa:RTS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu