handmadebijou

vineri, 27 iunie 2008

Se retrage Kalomoira?


Kalomoira Saranti ,care a reprezentat Grecia anul acesta la Eurovision Song Contest si a obtinut locul 3, ar putea sa abandoneze cariera muzicala din Grecia si sa ramana in Statele Unite definitiv.

Zvonul despre retragerea Kalomoirei l-a lansat ieri ziarul Espresso care publica articolul cu titlul "Kalomoira se gandeste sa abandoneze cantecul"

Dupa ce a reprezentat cu succes Grecia la concursul Eurovision clasandu-se pe locul 3, Kalomoira a plecat la familia ei din New York sub pretextul ca vrea sa fie aproape de sora sa care urma sa nasca in curand. Intre timp nepotica s-a nascut dar Kalomoira nu da niciun semn ca ar dori sa se intoarca in Grecia.


Faptul ca nu a fructificat succesul obtinut la Eurovision precum si absenta ei de la lansarea celui de al patrulea album intitulat "Secret Combination - The Album" care a aparut pe piata pe 31 mai a generat multe zvonuri.

Ziarul Espresso a incercat sa afle care este adevarul si intr-o convorbire telefonica cu tatal Kalomoirei a aflat ca exista posibilitatea ca tanara cantareata sa abandoneze definitiv cariera muzicala.

Dezamagirea este principalul motiv pentru care Kalomoira, se presupune ca, nu va mai continua cariera muzicala. Unele conflicte cu casa de discuri Heaven precum si presiunea la care a fost supusa in tot acest timp se pare ca ar putea fi motivele acestui abandon muzical.


Conform Espresso, tatal Kalomoirei a declarat ca desi casa de discuri Heaven a acoperit o parte din cheltuielile de la Belgrad, Kalomoira s-a trezit buna de plata a 600 euro (pentru doua nopti cazare) la plecarea din hotelul unde a fost gazduita.

Acesta precum si multe alte lucruri neplacute, adunate de-a lungul timpului, pe care acum fanii Kalomoirei, bulversati de veste, le dezvaluie, ar putea sta la baza unei hotarari definitive a tinerei din New York care, acum 4 ani, a incercat sa-si faca o cariera in Grecia, tara in care s-au nascut parintii ei si in care si acum locuiesc bunicii acesteia.

Ce hotarare va lua vom afla poate in august, cand se presupune ca totusi se va intoarce in Grecia. Cert este ca, pana acum, Kalomoira nu a confirmat sau infirmat stirea din Espresso nici macar fanilor sai cu care a avut pana acum o legatura destul de stransa.

Iar daca lucrurile stau intradevar asa, daca obtinerea locului 3 la Eurovision Song Contest nu este destul de buna pentru o tara, atunci noi putem sa tacem chitic si sa nu mai comentam locul 20, selectia nationala si zgarcenia TVR.
Sau poate ca nu!

2 comentarii:

  1. Ar fi pacat sa se retraga, pentru ca este o fata cu mult talen t, si a fost una dintre preferatele mele. Pe de alta parte, ar fi interesant daca s-ar lansa chiar in SUA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand casa de discuri ia 80% din castiguri si te mai pune sa platesti si hotelul dupa ce ai obtinut locul 3....
    In SUA va fi mult mai greu dar nu se stie niciodata :)

    RăspundețiȘtergere