miercuri, 18 iunie 2008

Dima Bilan si-a lansat albumul "Protiv pravil" (Against the rules)Mult asteptatul album "Protiv pravil" (Against the rules)al castigatorului editiei de anul acesta a Eurovision Song Contest,Dima Bilan, a fost lansat pe 11 iunie.

Inregistrat la Los Angeles, albumul este al 4-lea din cariera cantaretului si cel mai important deoarece il are ca producator pe faimosul Timbaland.

CD-ul cuprinde 14 piese printre care si Believe, cantecul cu care Dima a castigat Eurovisionul si care este atat in varianta engleza cat si rusa.

De altfel cantecele de pe acest nou album sunt cantate atat in engleza cat si in rusa sau spaniola.

Iata si cele 14 piese dintre care doua le puteti asculta mai jos:

01 Against the rules
02 All in your hands
03 As before
04 Believe
05 Coasts - Heavens
06 Cosmos
07 Melancholy
08 Mercury
09 Number one fan (Russian version)
10 Number one fan
11 Porque aun te amo
12 Secreto
13 Winter is sorrow
14 World
Dima Bilan - Against the rules
Asculta mai multe audio Divertisment »
Dima Bilan - Porque aun te amo
Asculta mai multe audio Divertisment »

Am ascultat tot albumul si in afara de Believe si inca vreo doua piese restul nu imi plac. Observ ca Creer - varianta spaniola a piesei Belive - se numeste Secreto iar pe album se regasesc si piese deja devenite hit ca Gore Zima si Number One Fan. Ma asteptam insa la altceva.

3 comentarii:

  1. Stiu ca ceea ce o sa te intreb nu are legatura cu albumul lui Dima :") dar am nevoie urgenta sa aflu daca este adevarata urmatoarea informatie: cica Dima o sa vina B'estFest, ca sa cante cu Nelly Furtado :| Daca stii ceva sigur te rog mult, mult de tot sa ma anunti si pe mine..Imi lasi un mesaj pe blog..Nu vreau sa patesc ca data trecuta, la Kings on Ice ca mor! :(((
    Merci!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am citit nimic pe nicaieri ca ar veni la B'est Fest! Nu cred totusi ca vine!

    RăspundețiȘtergere