handmadebijou

miercuri, 18 iunie 2008

Castigatorii MAD Video Music Awards 2008


Intr-o atmosfera incendiara (fotografiile o dovedesc din plin) s-a desfasurat aseara la Atena gala premiilor MAD Video Music 2008.

Asa cum spuneam in articolul precedent, nominalizati au fost si multi artisti greci care au participat la finalele nationale sau chiar la finalele concursului Eurovision.

Printre invitati s-a aflat si Ani Lorak -Ukraina, castigatoarea locului doi de anul acesta la Eurovision Song Contest si care a inmanat premiul pentru cel mai bun videoclip MAD Bulgaria celor de la Planet Magic Live ft. Vessy.



Iar castigatorii au fost:

Best Pop Videoclip - Helena Paparizou - To fili tis zois
Best Male Singer - Sakis Rouvas
Best Artist of the year - Helena Paparizou
Fashion Icon of the year - Peggy Zina
Best Duet - Mihalis Hatzigiannis si Despina Olimpiou
(Cipru)


Imbracata intr-un pantalonas scurt auriu si cu top negru, Helena Paparizou a incins inca de la inceput atmosfera cu cantecul "Porta gia ton ourano" (Usa spre cer).





Sarbel, reprezentantul Greciei de anul trecut la ESC a fost si el prezent si a declarat ca i-au trebuit doua ore ca sa se pregateasca pentru a fi prezent la spectacol.

Marea absenta a fost Kalomoira, ocupanta locului 3 de anul acesta dar se spune ca este in America pentru a fi aproape de sora ei care va naste in curand.

Chiar daca nu are legatura cu Eurovisionul, Despina Vandi este foarte cunoscuta in Romania. La MAD VMA ea a castigat la categoria Best Female Singer.

Si tot fara legatura sau poate indirecta, trupa Locomondo din Grecia (aia de care Locomondo- Todomondo spunea anul trecut ca sunt niste anonimi si ca nimeni nu a auzit de ei in Grecia)a castigat la categoria Best Videoclip Alternative.

Locomondo (Grecia) nu a fost prezenta la spectacol deoarece se afla in turneu dar a multumit prin intermediul unui video. Deh, ocupati baietii.


sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu