handmadebijou

luni, 2 iunie 2008

I'm back ...




Coincidenta, premonitie sau cine stie, pura intamplare, ultimul meu post s-a oprit la Dima Bilan.

Intre timp Eurovisionul a venit si a plecat lasandu-ne un gust acrisor in ceea ce priveste rezultatul Romaniei.

Dupa cum deja stie toata lumea, Dima Bilan a castigat Eurovision Song Contest 2008, Ukraina cu Ani Lorak s-a clasat pe locul doi iar Kalomoira din Grecia pe locul trei.

Romania cu greu a obtinut locul 20. Cu greu pentru ca daca nu erau Moldova si Spania cu cele 12 puncte...nu mai socotesc pe ce loc am fi terminat concursul.

Nu mai repet si eu ce s-a scris cam peste tot. Este evident ca nu doar o voce buna poate fi si "mama si tata" intr-un asemenea concurs.

Am sa spun doar ce am spus si in alta parte: nu suntem buni negustori. Nu stim nici ce se cere pe piata, nici cum sa vindem si nici macar cum sa ambalam.

Saptamana Eurovision cu cele doua semifinale, finala si cu multele ore de repetitii pentru cele 43 de tari participante a fost epuizanta pentru toata lumea.

Impartirea in cele doua semifinale si implicit imposibilitatea de a se vota dupa vecinatati a fost benefica pentru unele tari. Din pacate in finala am asistat din nou la jocul "na'ti-o tie, da-mi-o mie".

Dima Bilan acompaniat de celebrul violonist Edvin Marton si de nu mai putin celebrul patinator Evgheny Pluschenko a castigat a 53a editie a Eurovision Song Contest.

dima bilan, eurovision 2008, belgrade, russia,

Arogant, dupa cum spun unii, "ametit" dupa cum spun altii, huiduit uneori la scena deschisa rusul Bilan, poreclit de fanii ESC Diva Bilan, a demonstrat insa ca pe scena este un artist adevarat care canta bine si face show. Prea mult show poate..:)

Ar fi castigat Rusia daca nu ar fi primit atatea puncte de la tarile fost sovietice? Nu stiu, stiu doar ca Bilan are multi fani peste tot, chiar si aici in Romania. Iar fanii stiu tot, urmaresc tot dar mai ales voteaza.

Noi ce vom face la anul? pe cine trimitem? cum alegem? ca si pana acum?....Iar scandal? iar mismasuri? iar ne spurcam intre noi pe internet, prin ziare, pe bloguri?

Hai sa schimbam ceva!

2 comentarii:

  1. welcome back!!!
    la anul o sa-o trimitem pe delia :are voce , poate sa faca show si o sa aiba si rochitza!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu si obsesia cu rochitzele :))...

    RăspundețiȘtergere