handmadebijou

miercuri, 17 septembrie 2008

Natalia Barbu si Natalia Gordienko in Grecia


Aflu de la Mihai , ca doua foste reprezentante ale Republicii Moldova, la Eurovision Song Contest, vor vizita in curand Grecia pentru a-si promova melodiile de pe albumele care vor fi lansate in curand.

Este vorba despre Natalia Barbu care a participat in 2007, la Helsinki, cu melodia Fight, melodie cu care a reusit nu doar sa treaca de semifinala dar sa se claseze pe locul 10 in finala ESC 2007.

A colaborat cu trupa Sistem la piesa Atingerea ta.
In acest moment Natalia Barbu lucreaza la noul sau album care va apare in curand pe piata si de pe care a lansat deja primul single Suflet gol, piesa ce beneficiaza si de videoclip.


Natalia Gordienko a participat alaturi de Arsenium la ESC 2006 dar piesa "Loca", cu care acestia au concurat, s-a clasat doar pe locul 21.

Anul trecut, Natalia Gordienko, a castigat marele trofeu al festivalului New Wave 2007, festival ce are loc in fiecare an la Jurmala, Letonia.

La festivalul New Wave 2007 a participat atat Mihai Traistariu (ESC 2006) cat si grecul Kostas Martakis (NF 2008), ambii reusind sa se claseze in primii zece.

Anul acesta, Natalia Gordienko se pregateste intens pentru urmatoarea preselectie Eurovison din Moldova si aproape ca a terminat melodia cu care va concura.

La initiativa managerului grec Aris Kalimeris ,cele doua cantarete vor vizita Grecia unde isi vor promova piesele de pe albumele ce urmeaza a fi lansate in scurt timp.

Programul lor acolo va fi unul foarte incarcat, din acesta facand parte aparitii la show-uri TV, interviuri pentru radiouri si intalniri cu vedete si compozitori greci. Pentru ca amandoua vor sa concureze din nou la Eurovision ele sunt si in cautare de idei noi si stiluri pentru melodiile cu care vor concura.

Aris Kalimeris este cunoscut publicului dar in special fanilor ESC din Romania deoarece a participat, ca membru al juriului, la Selectia Nationala de anul acesta, domnia sa fiind si unul din editorii site-ului esctoday.com.

Ambele interprete lucreaza pentru materialele discografice cu Alexandru Brasoveanu, compozitorul care a colaborat cu Dan Balan - Crazy Loop si cu Arsenium - Rumadai.

In timpul turneului din Grecia, cele doua Natalii, vor fi acompaniate de Sergyo, dansator profesionist si cantaret, care va debuta, probabil, in scurt timp si pe piata din Romania.

Albumul de debut a lui Sergyo va fi produs de Alexandru Brasoveanu dar a primit deja oferte si de la compozitori cunoscuti din Grecia.

Ca dansator a lucrat pentru multe vedete: Anna Lesko, Mihai Traistariu si altii.

Mai multe poze si informatii despre Sergyo le gasiti aici

2 comentarii:

  1. ,,Natalia Gordienko a participat alaturi de Arsenium la ESC 2006 dar piesa "Loca", cu care acestia au concurat, nu a reusit sa se califice in finala."

    Au participat in finala, fiind direct calificati din cauza locului 6 obtiznut de Zdob si Zdub. Au luat locul 21, impreuna cu connect-r.

    RăspundețiȘtergere
  2. Thanks, Lucy, am corectat :)

    RăspundețiȘtergere