handmadebijou

vineri, 25 aprilie 2008

Dima Bilan la MTV Romania

In timp ce fanii ESC si fanii Dima Bilan din Romania asteptau cu nerabdare sosirea acestuia aici, cantaretul rus nu si-a facut aparitia decat pe canalul MTV Romania.

Intr-un interviu, in care vorbeste doar despre urmatoarele trei albume pe care le va lansa in curand precum si despre colaborarea sa cu Nelly Furtado, Dima Bilan nu pomeneste absolut nimic despre Eurovisionul de anul acesta.

Site-ul oikotimes.com a postat aceasta inregistrare astazi cu titlul "Dima Bilan in Romania"

Nu am insa nicio garantie ca acesta se afla in Romania si ca interviul este recent.

De altfel pe site-ul oficial al lui Dima Bilan aparuse initial, in dreptul datei de 24.04.2008, locatia: Budapesta - Romania ca unul dintre orasele de destinatie ale artistului aflat in promo tour pentru Eurovision.

In urma unui e-mail, trimis de catre un forumist de pe site-ul TVR catre o adresa de e-mail aflata pe site-ul oficial al cantaretului rus, greseala a fost modificata iar Bucuresti a redevenit capitala Romaniei .

Ma intreb daca Dima a avut de gand sa vina in Romania sau sa mearga in Ungaria? Pacat, romanii l-ar fi primit frumos mai ales ca are multi fani aici.

Va las sa urmariti inregistrarea de pe MTV si sa trageti singuri concluziile!

4 comentarii:

  1. Si e si vina romanilor..Daca ar fi scris in ziare ca o sa fie si Dima Bilan in cadrul spectacolului(ca sunt sigura ca stia cineva, macar unul dintre organizatori) altfel s-ar fi petrecut totul..Eu sunt una dintre fanele lui si imi pare extrem de rau ca nu am ajuns in Bucuresti pe 24. Si ma gandesc..a fost oare drept ca, fiind singura ocazie sa-l vad pe cantaret in propria tara, sa nu fi aparut nici macar un articol despre asta? Trist..

    RăspundețiȘtergere
  2. Iulia cineva care a fost la spectacol mi-a spus ca Dima nu a aparut. Asta in data de 24, pe 25 nu stiu.Imi pare rau si mie ca nu stiu nici macar daca a ajuns in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar a fost pe 24 in Romania - cu siguranta! A fost prezent la Kings on Ice si a cantat 2 melodii: Never Let You Go si Believe!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand am scris articolul nu eram sigura. M-am convins ulterior, uite:

    http://eurovisionromania.blogspot.com/2008/05/si-totusi-bilan-fost-in-romania.html

    RăspundețiȘtergere