handmadebijou

duminică, 23 noiembrie 2008

Sebastien Tellier face reclama la Renault



Vi-l mai amintiti pe francezul ciudat care a participat anul acesta la Eurovisionul de la Belgrad?
Este vorba Sebastien Tellier iar piesa cu care s-a prezentat in concurs s-a numit "Divine".
Atunci a socat atat prin filmarea inedita pe care a cerut-o realizatorilor in timpul concursului dar si prin faptul ca cele trei femei, care faceau backing vocals, au purtat barbi.

Ei bine, piesa "Divine" este folosita in cel mai nou spot publicitar pe care firma Renault il lanseaza pentru Europa, spot pe care il puteti vedea mai jos.

Dima Bilan la Eurovision Junior 2008

Dima Bilan, castigatorul de anul acesta a concursului Eurovision de la Belgrad, a fost iinvitatul special al serii.
Cu o tunsoare noua,plin de energie, Dima Bilan a cantat pe scena de la Limassol doua cantece: Number One Fan si piesa cu care a castigat Eurovisionul, Believe.


Junior Eurovision 2008: Evridiki si Dimitri Korgialas - Fun in the sun

In timpul votarii de aseara de la Eurovision Junior 2008, Evridki,reprezentata Ciprului la Eurovision Song Contest 2007, a cantat alaturi de Dimitris Korgialas piesa "Fun in the sun"

sâmbătă, 22 noiembrie 2008

Gerorgia a castigat Eurovision Junior 2008

In seara aceasta, intr-un spectacol minunat oferit de televiziunea din Cipru, Georgia a castigat a sasea editie a concursului Eurovision Junior 2008.

Doua fetite si un baietel, imbracati in albinute si interpretand un cantec numit "Bzz...", au acumulat 154 de puncte reusind sa obtina locul intai.

Pe locul doi Ucraina iar pe trei Lituania.

Romania s-a clasat pe locul 9 cu 58 de puncte. Madalina si Andrada s-au prezentat foarte bine.

Favoritii mei au fost Georgia si Ukraina care au avut cele mai copilaresti cantece, cele mai vesele.

Felicitari tuturor participantilor din toate tarile. Au demonstrat ca desi sunt copii, pot face spectacol chiar mai bine decat cei de la Eurovision Song Contest.

Grupul Bzikebi din Georgia cu "Bzz..."



Romania: Madalina si Andrada cu "Salvati planeta"

duminică, 2 noiembrie 2008

Sakis Rouvas este tatic


Sakis Rouvas,reprezentantul Greciei la Eurovision Moscova 2009, este fericitul tatic al unei fetite. Partenera sa, Katia Zigoulis, a nascut astazi, in jurul orei pranzului, copilul pe care ambii il asteptau cu nerabdare.

Dupa ce si-a incercat calitatile de prezentator alaturi de Maria Menounos la Eurovisionul de la Atena, Sakis Rouvas este mai nou prezentatorul emisiunii X- Factor care si-a facut debutul saptamana trecuta pe canalul grecesc ANT1.

Iata si un scurt video din deschiderea emisiunii: