handmadebijou

miercuri, 16 iulie 2008

Sakis Rouvas va reprezenta Grecia la ESC 2009



La mai putin de doua luni de cand a avut loc Eurovision Song Contest, Grecia isi anunta participantul pentru ESC 2009 - Moscova.

O miscare surprinzatoare din partea Radioteleviziunii elene care in mijlocul verii, in timp ce alte tari inca isi "ling ranile" dupa esec sau anunta timid preselectii, anunta atat viitorul participant cat si compozitorul melodiei cu care acesta va concura la Moscova.




Sakis Rouvas a fost desemnat de catre ERT sa reprezinte Grecia la urmatoarea editie a concursului Eurovision.




Compozitorul piesei cu care cantaretul grec va concura anul viitor la Moscova este Dimitri Kontopoulos.




Sakis Rouvas a reprezentat Grecia in 2004 cu cantecul "Shake it" reusind sa obtina locul 3 iar in 2006 a fost, alaturi de Maria Menounos,prezentatorul concursului Eurovision de la Atena.



Conform MadTv si oikotimes, ERT va tine o conferinta de presa cel mai probabil in septembrie in care va anunta oficial participarea la Eurovision Song Contest 2009 a cunoscutului canteret grec.

Sakis Rouvas la Mad Video Music Awards 2008, unde a castigat la categoria Best Male Singer, interpretand piesa "Kai se thelw" (Si te doresc).

4 comentarii:

  1. cred ca grecia o sa ia eurovisionul 2009, 100%....e prea tare rouvas.frumos si talentat...pacat ca romania nu are asa artisti

    RăspundețiȘtergere
  2. gabissa88-si yo cred ca tot grecia o sa ia eurovision 2009 e prea tare melodia lui sakis....super tare daca o sa aiba si un show excelent cu siguranta ca o sa castige.

    RăspundețiȘtergere
  3. da melodia e buna dar nu este aceasta cu alta si sunt sigura ca va castiga

    RăspundețiȘtergere
  4. cu siguranta!melodia lui sakis "this is our night" este reusita,iar sakis are o voce si un talent deosebite...iar fizicul si carisma il ajuta:)

    RăspundețiȘtergere