handmadebijou

luni, 21 iulie 2008

Vladimir Putin a decis: Moscova va gazdui Eurovision Song Contest 2009


Premierul Vladimir Putin a decis astazi ca Moscova va fi gazda celei de-a 54-a editii a Eurovision Song Contest 2009.

Mai multe orase din Rusia si-au oferit disponibilitatea gazduirii concursului printre acestea si St Petersburg.

Anuntul lui Vladimir Putin, facut in cadrul sedintei de guvern, pune capat speculatiilor in privinta orasului care urmeaza sa gazduiasca concursul Eurovision 2009.






Astfel finala Eurovision Song Contest 2009 va avea loc pe 16 mai la Moscova, cel mai probabil in incinta Stadionului Olimpic.

duminică, 20 iulie 2008

Videoclip Helena Paparizou - I Kardia sou Petra

Helena Paparizou, care de curand a castigat la Mad Video Music Awards la doua categorii, Best Pop Videoclip si Best Artist of the year, are un nou videoclip la piesa I Kardia sou Petra. Helena Paparizou a castigat Eurovision Song Contest 2005 cu piesa "My Number One"

Videoclipul este interesant iar piesa este superba.

joi, 17 iulie 2008

Duetul Dima Bilan - Nelly Furtado nu a avut loc

Mult asteptatul duet al castigatorului de anul acesta a concursului Eurovision, Dima Bilan, cu Nelly Furtado nu a mai avut loc.

Motivul pare a fi lipsa timpului necesar pentru repetitia pe care cei doi cantareti ar fi trebuit sa o faca impreuna inaintea concertului, repetitie care nu a avut loc din cauza intarzierii cu care a ajuns avionul lui Nelly Furtado la Moscova.

Dima Bilan a deschis totusi concertul de la Moscova interpretand patru piese printre care si cea cu care a castigat anul acesta la Belgrad.

Un incident neplacut in culisele concertului a determinat-o pe Nelly Furtado sa paraseasca subit scena in mijlocul unei balade, cu tot cu instrumentisti.

Deocamdata va las sa-l vedeti pe Dima Bilan, in deschiderea concertului lui Nelly Furtado la Moscova, interpretand "Believe".



Despre bataia cumplita ce a avut loc in culisele concertului de la Moscova, poate alta data :) Tot ce pot sa spun e ca s-a lasat cu multe cioburi si dinti sparti.

miercuri, 16 iulie 2008

Sakis Rouvas va reprezenta Grecia la ESC 2009



La mai putin de doua luni de cand a avut loc Eurovision Song Contest, Grecia isi anunta participantul pentru ESC 2009 - Moscova.

O miscare surprinzatoare din partea Radioteleviziunii elene care in mijlocul verii, in timp ce alte tari inca isi "ling ranile" dupa esec sau anunta timid preselectii, anunta atat viitorul participant cat si compozitorul melodiei cu care acesta va concura la Moscova.




Sakis Rouvas a fost desemnat de catre ERT sa reprezinte Grecia la urmatoarea editie a concursului Eurovision.




Compozitorul piesei cu care cantaretul grec va concura anul viitor la Moscova este Dimitri Kontopoulos.




Sakis Rouvas a reprezentat Grecia in 2004 cu cantecul "Shake it" reusind sa obtina locul 3 iar in 2006 a fost, alaturi de Maria Menounos,prezentatorul concursului Eurovision de la Atena.



Conform MadTv si oikotimes, ERT va tine o conferinta de presa cel mai probabil in septembrie in care va anunta oficial participarea la Eurovision Song Contest 2009 a cunoscutului canteret grec.

Sakis Rouvas la Mad Video Music Awards 2008, unde a castigat la categoria Best Male Singer, interpretand piesa "Kai se thelw" (Si te doresc).

luni, 14 iulie 2008

Castigatorii Esc Radio Awards 2008



Castigatorii de anul acesta, la premiile Esc Radio Awards la cele patru categorii, sunt:

BEST SONG:
"Believe" interpret Dima Bilan

BEST FEMALE ARTIST
Ani Lorak (Ukraina)

Best MALE ARTIST
Dima Bilan (Rusia)

Best GROUP
Euroband (Islanda)

Nico si Vlad Mirita, reprezentantii Romaniei la Eurovision Song Contest 2008, s-au situat pe locul 6 la categoria Best Group si pe locul 16 la categoria Best Song.

Pentru rezultate vezi aici

duminică, 13 iulie 2008

Anna Vissi - Diri Daxta




Dupa o absenta de aproape doi ani de pe piata muzicala, Anna Vissi pregateste un nou album.

Piesa Diri Daxta (diri dahta) va face parte din noul sau album si este cantata atat in greaca cat si in engleza.



Va place? De fapt este vorba de un cantec foarte, foarte vechi intr-un "ambalaj" nou.
Am sa incerc sa gasesc si varianta originala.

Dima Bilan si Nelly Furtado la Moscova



Mult asteptatul duet al lui Dima Bilan cu Nelly Furtado se pare ca avut loc in aceasta seara la Moscova.

In afara de cele patru piese, pe care Bilan urma sa le cante in deschiderea concertului lui Nelly Furtado, cei doi au pregatit si in premiera absoluta un duet cu piesa "Can you get to heaven", produsa de Timbaland.

Un scurt promo de la MTV in care Nelly Furtado se prezinta in limba rusa (la noi parca a facut-o in romana) iar Bilan anunta surpriza serii.



Asteptam acum si un video cu duetul celor doi.

luni, 7 iulie 2008

Voteaza la ESC Radio Awards 2008

ESC Radio Awards 2008 Incepand de astazi si pana pe 13 iulie puteti vota la ESC Radio Awards 2008, pentru cantecele si artistii care au participat la Eurovision Song Contest 2008, la urmatoarele categorii:

- Best Song 2008
- Best Female Artist 2008
- Best Male Artist 2008
- Best Group 2008

Cele 42 de cantece si interpretii lor, care au participat la Eurovisionul de anul acesta, beneficiaza de inca o sansa de afirmare.

Voteaza aici ce ti-a placut mai mult la ESC 2008! (sau click pe banner)