handmadebijou

joi, 1 mai 2008

Si totusi Bilan a fost in Romania

Scriam in 25 aprilie, dupa ce vazusem interviul lui Dima Bilan acordat canalului MTV Romania, ca nu am certitudinea ca acesta a si fost aici.

Cu toate astea Dima Bilan a participat ca invitat al show-ului Kings on Ice doar pe 24 aprilie. Un video facut cu telefonul mobil al unui spectator aflat la spectacolul respectiv si doua articole (pe care le-am vazut tarziu) confirma acest lucru.

Articolele le puteti citi aici si aici. Intr-unul spectacolul este desfiintat in altul laudat..dar nu asta ma intereseaza.

Cele doua articole confirma faptul ca Bilan a trecut si prin Romania cu viteza acceleratului.

Imi pare rau pentru fanii sai care asteptau cu nerabdare ca favoritul lor sa urmeze traseul obisnuit al participantilor ESC aflati in turneu de promovare in Romania.

Adica TVR + alte televiziuni, interviuri etc..

Inregistrarea video cu Bilan la Bucuresti mai jos.




Tot Iulia mi-a sesizat si existenta video-ului de mai sus :)


later edit: Iulia imi semnaleaza ca a mai aparut un video de la spectacolul Kings on Ice de la Bucuresti in care apare si Dima Bilan. Iata si inregistrarea video:

7 comentarii:

  1. Multumesc mult pentru clarificari. Multi erau convinsi ca Dima n-a venit in Romania, mai ales datorita faptului ca nu a aparut la tv(decat fugitiv pe MTV) si nici nu a fost difuzata(in prima zi de Pasti, pe primatv) partea in care a cantat la Kings on ice.

    Inca un filmulet de la spectacol-Dima canta Believe:
    http://www.youtube.com/watch?v=Ki8Fe2bhLWM

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa cum vezi articolele in presa au aparut dupa show. Nu a fost mediatizat absolut deloc inainte si nu inteleg motivul. Nu pricep nici de ce a ales sa nu apara decat pe MTV.

    Iti multumesc si eu tie pentru informatii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da..e ciudat ca, inainte de spectacol, nu a aparut in presa nimic despre asta. Aceeasi situatie este acum si in alte tari. Spre exemplu, in Serbia(urmatoarea locatie din promo-turul lui Bilan), nu s-a scris deloc despre venirea acestuia (stabilita, asa cum arata pe site-ul sau oficial, pt 3-4 mai). Au existat totusi numeroase articole despre rus, insa in niciunul nu era semnalata vizita acestuia la Belgrad, ci era abordata doar tema trioului de succes Bilan-Plushenko-Marton, la care se adauga si contributia lui Timbaland. De asemenea, aproape zilnic apar noi informatii despre controversata cerere a echipei rusesti de a avea gheata pe scena Eurovisionului(pt numarul lui Plushenko, evident), precum si despre capacitatea organizatorilor de a indeplini vointa rusilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine stie ce fel de campanie isi face. Poate este mai importanta pentru el lansarea albumelor decat castigarea eurovisionului...
    Totusi am inteles ca se poate monta si demonta destul de repede acea (cum s-o fi numind) cu gheata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si ca sa nu ramana vreun dubiu, inca un filmulet cu Dima in Romania. Canta si "Never let you go" si "Believe".

    http://www.youtube.com/watch?v=PxIajS4BM0U

    RăspundețiȘtergere
  6. poate in viitorul apropiat ...o sa revina in romania ...si visul nostru de a fi alaturi de el fizic ( sufleteste suntem tot timpul ) se va implini .:)

    RăspundețiȘtergere
  7. l-am descoperit si eu acu o sapt:D:">,dar....:">:"> e genial tipu:X si e aici,la o aruncatura de bustean de Romania.sper sa vina curand"sa ne viziteze tara"

    RăspundețiȘtergere