handmadebijou

joi, 1 mai 2008

Dima Bilan se pregateste pentru Jocurile Olimpice




Fiind una dintre vedetele Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci (Rusia)din 2014, Dima Bilan se implica activ si in organizarea Olimpiadei.

Cu ocazia deschiderii la Beijing a Domului Olimpic Rus (supranumit si Casa Prietenilor Olimpiadei) a fost organizata o conferinta de presa la Moscova.

In incinta domului, Comitetul Olimpic Rus va organiza multiple evenimente culturale, pentru a-si sustine atletii ce vor concura la Jocurile Olimpice din 2008 si cel mai important, sa dezvaluie cultura rusa inaintea Jocurilor Olimpice 2014 de la Soci.

Dima Bilan si producatorul sau Yana Rudkovskaya, de asemenea si campionul olimpic la patinaj artistic Evgeny Pluschenko, au dezvaluit in cadrul conferintei de presa planurile lor indraznete.

Dima Bilan va canta in Beijing impreuna cu cei mai buni cantareti si staruri ale Operei Ruse. Evgeny a rugat Comitetul Olimpic sa instaleze platforma de gheata pentru show-urile de patinaj artistic ale celor mai buni patinatori rusi.

Bineinteles, jurnalistii l-au intrebat pe Dima despre participarea la Eurovision, iar acesta a comparat-o cu Olimpiada:

"Eurovision si Jocurile Olimpice au foarte multe in comun. Ambele sunt evenimente de marca, unde concurentii isi reprezinta tara. In ambele cazuri, natiunile se unesc si dau pace si liniste oamenilor. Desi Eurovision este un concurs, nu il simti fiind ca atare. Toate tarile sunt ca niste prietene bune, sustinandu-se reciproc. Atmosfera este atat de fantastica, incat imi doresc cu nerabdare sa o simt iar."

Va amintim ca Dima Bilan canta o parte din Imnul Jocurilor de la Soci, cantec ce a fost scris de Karen Kavalerian – autorul melodiei “Never Let You Go” si a altor cantece participante la Eurovision.

Videoclipul Imnului Olimpiadei il puteti vedea mai jos:



Multumiri Iuliei pentru acest articol.

surse:Anton Kudrevich (Dima Bilan team,PR department);
Site-ul oficial Dima Bilan:www.bilandima.ru
Pagina oficiala youtube:http://www.youtube.com/user/BilanDimaRU

Pe contul de youtube al Iuliei puteti gasi multe alte video cu Dima Bilan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu