handmadebijou

joi, 1 mai 2008

Dima Bilan a inregistrat versiunea spaniola a piesei Believe


Versiunea in limba spaniola a melodiei Believe interpretata de Dima Bilan este pe cale de a fi lansata. Ea va fi disponibila si pentru download la inceputul lunii Mai.

Semnificatia versurilor va fi mult mai emotionanta decat cea din textul original in limba engleza.

Acum doua saptamani Dima Bilan a revenit in Miami pentru inregistrari in studioul lui Rudy Perez - castigator a 5 premii Grammy, faimos compozitor si producator, cunoscut in intreaga lume pentru colaborarea sa cu Julio Iglesias, Christina Aguilera, Marc Anthony, Beyonce si alti artisti cunoscuti.

Dima lucreaza impreuna cu Rudy pentru albumul sau in limba spaniola, ce urmeaza sa fie lansat in America Latina si America de Nord. Cu aceasta ocazie Rudy a ascultat melodia ce va participa la Eurovision din partea Rusiei.

Rudy Perez si echipa sa au fost atat de surprinsi si inspirati de melodia Believe, incat s-au oferit sa faca versiunea spaniola a melodiei fara nicio ezitare.

Au considerat ca tema piesei este foarte importanta si moderna. Believe continua ideea surprinsa in cartea "The Secret" scrisa de Rhonda Byrne.

Conform cartii, fiecare individ ar trebui sa aiba incredere in sine, sa fie bun, sa gandeasca pozitiv si sa isi vizualizeze visele, in acest fel putand obtine secretul suprem - secretul vietii.

"Imi doresc ca piesa Believe, care are un text extraordinar de frumos si un mesaj atat de magic sa fie inteleasa de toata lumea. Din acest motiv am decis sa lansez o versiune in limba spaniola – una dintre cele mai raspandite limbi in lume" spune Dima.

Titlul variantei spaniole este "Créer" (Believe -in spaniola).

Desi ideea generala este pastrata, piesa este mult mai emotionanta.

In "Créer" Dima Bilan dezvaluie unul dintre secretele succesului sau.

Despre varianta spaniola a piesei Believe si despre albumele ce vor fi lansate in curand Dima Bilan a vorbit si in interviul acordat canalului MTV Romania.

Multumiri Iuliei pentru acest articol.

surse:Anton Kudrevich (Dima Bilan team,PR department);
Site-ul oficial Dima Bilan:www.bilandima.ru
Pagina oficiala youtube:http://www.youtube.com/user/BilanDimaRU
photo:loveradio.ru

Pe pagina youtube a Iuliei puteti gasi multe alte video cu Dima Bilan.

2 comentarii: