handmadebijou

vineri, 27 iunie 2008

Se retrage Kalomoira?


Kalomoira Saranti ,care a reprezentat Grecia anul acesta la Eurovision Song Contest si a obtinut locul 3, ar putea sa abandoneze cariera muzicala din Grecia si sa ramana in Statele Unite definitiv.

Zvonul despre retragerea Kalomoirei l-a lansat ieri ziarul Espresso care publica articolul cu titlul "Kalomoira se gandeste sa abandoneze cantecul"

Dupa ce a reprezentat cu succes Grecia la concursul Eurovision clasandu-se pe locul 3, Kalomoira a plecat la familia ei din New York sub pretextul ca vrea sa fie aproape de sora sa care urma sa nasca in curand. Intre timp nepotica s-a nascut dar Kalomoira nu da niciun semn ca ar dori sa se intoarca in Grecia.


Faptul ca nu a fructificat succesul obtinut la Eurovision precum si absenta ei de la lansarea celui de al patrulea album intitulat "Secret Combination - The Album" care a aparut pe piata pe 31 mai a generat multe zvonuri.

Ziarul Espresso a incercat sa afle care este adevarul si intr-o convorbire telefonica cu tatal Kalomoirei a aflat ca exista posibilitatea ca tanara cantareata sa abandoneze definitiv cariera muzicala.

Dezamagirea este principalul motiv pentru care Kalomoira, se presupune ca, nu va mai continua cariera muzicala. Unele conflicte cu casa de discuri Heaven precum si presiunea la care a fost supusa in tot acest timp se pare ca ar putea fi motivele acestui abandon muzical.


Conform Espresso, tatal Kalomoirei a declarat ca desi casa de discuri Heaven a acoperit o parte din cheltuielile de la Belgrad, Kalomoira s-a trezit buna de plata a 600 euro (pentru doua nopti cazare) la plecarea din hotelul unde a fost gazduita.

Acesta precum si multe alte lucruri neplacute, adunate de-a lungul timpului, pe care acum fanii Kalomoirei, bulversati de veste, le dezvaluie, ar putea sta la baza unei hotarari definitive a tinerei din New York care, acum 4 ani, a incercat sa-si faca o cariera in Grecia, tara in care s-au nascut parintii ei si in care si acum locuiesc bunicii acesteia.

Ce hotarare va lua vom afla poate in august, cand se presupune ca totusi se va intoarce in Grecia. Cert este ca, pana acum, Kalomoira nu a confirmat sau infirmat stirea din Espresso nici macar fanilor sai cu care a avut pana acum o legatura destul de stransa.

Iar daca lucrurile stau intradevar asa, daca obtinerea locului 3 la Eurovision Song Contest nu este destul de buna pentru o tara, atunci noi putem sa tacem chitic si sa nu mai comentam locul 20, selectia nationala si zgarcenia TVR.
Sau poate ca nu!

joi, 19 iunie 2008

ESC Radio Awards 2008




Cele 42 de cantece si interpretii lor care au participat la Eurovision Song Contest 2008 beneficiaza de inca o sansa de afirmare.

Intre 7 si 13 iulie ascultatorii postului de radio online ESCRADIO.COM, care promoveaza exclusiv muzica de la Eurovision, pot vota pentru cantecele care au participat anul acesta la urmatoarele categorii:


- Best Song 2008
- Best Female Artist 2008
- Best Male Artist 2008
- Best Group 2008

voi reveni cu detalii despre vot in curand.

A inceput Voteaza la ESC RADIO AWARDS 2008 intre 7 - 13 iulie

Helena Paparizou LIVE la MAD Video Music Awards 2008

La a 5-a editie a premiilor MAD Video Music, Helena Paparizou a castigat doua premii:
Best Pop Video clip (pentru To Fili Tis Zois) si Artist of the year.


In video de mai jos Helena Paparizou live la MAD VMA 2008 cu piesa "Porta gia ton ourano"





Iata si videoclipul cu care a castigat la categoria Best Pop video clip:

"To fili tis zois"




Helena Paparizou a castigat Eurovision Song Contest 2005 cu piesa "You are my number one" - compozitor Hristos Dantis.

miercuri, 18 iunie 2008

Castigatorii MAD Video Music Awards 2008


Intr-o atmosfera incendiara (fotografiile o dovedesc din plin) s-a desfasurat aseara la Atena gala premiilor MAD Video Music 2008.

Asa cum spuneam in articolul precedent, nominalizati au fost si multi artisti greci care au participat la finalele nationale sau chiar la finalele concursului Eurovision.

Printre invitati s-a aflat si Ani Lorak -Ukraina, castigatoarea locului doi de anul acesta la Eurovision Song Contest si care a inmanat premiul pentru cel mai bun videoclip MAD Bulgaria celor de la Planet Magic Live ft. Vessy.



Iar castigatorii au fost:

Best Pop Videoclip - Helena Paparizou - To fili tis zois
Best Male Singer - Sakis Rouvas
Best Artist of the year - Helena Paparizou
Fashion Icon of the year - Peggy Zina
Best Duet - Mihalis Hatzigiannis si Despina Olimpiou
(Cipru)


Imbracata intr-un pantalonas scurt auriu si cu top negru, Helena Paparizou a incins inca de la inceput atmosfera cu cantecul "Porta gia ton ourano" (Usa spre cer).





Sarbel, reprezentantul Greciei de anul trecut la ESC a fost si el prezent si a declarat ca i-au trebuit doua ore ca sa se pregateasca pentru a fi prezent la spectacol.

Marea absenta a fost Kalomoira, ocupanta locului 3 de anul acesta dar se spune ca este in America pentru a fi aproape de sora ei care va naste in curand.

Chiar daca nu are legatura cu Eurovisionul, Despina Vandi este foarte cunoscuta in Romania. La MAD VMA ea a castigat la categoria Best Female Singer.

Si tot fara legatura sau poate indirecta, trupa Locomondo din Grecia (aia de care Locomondo- Todomondo spunea anul trecut ca sunt niste anonimi si ca nimeni nu a auzit de ei in Grecia)a castigat la categoria Best Videoclip Alternative.

Locomondo (Grecia) nu a fost prezenta la spectacol deoarece se afla in turneu dar a multumit prin intermediul unui video. Deh, ocupati baietii.


sursa

Dima Bilan si-a lansat albumul "Protiv pravil" (Against the rules)



Mult asteptatul album "Protiv pravil" (Against the rules)al castigatorului editiei de anul acesta a Eurovision Song Contest,Dima Bilan, a fost lansat pe 11 iunie.

Inregistrat la Los Angeles, albumul este al 4-lea din cariera cantaretului si cel mai important deoarece il are ca producator pe faimosul Timbaland.

CD-ul cuprinde 14 piese printre care si Believe, cantecul cu care Dima a castigat Eurovisionul si care este atat in varianta engleza cat si rusa.

De altfel cantecele de pe acest nou album sunt cantate atat in engleza cat si in rusa sau spaniola.

Iata si cele 14 piese dintre care doua le puteti asculta mai jos:

01 Against the rules
02 All in your hands
03 As before
04 Believe
05 Coasts - Heavens
06 Cosmos
07 Melancholy
08 Mercury
09 Number one fan (Russian version)
10 Number one fan
11 Porque aun te amo
12 Secreto
13 Winter is sorrow
14 World




Dima Bilan - Against the rules
Asculta mai multe audio Divertisment »




Dima Bilan - Porque aun te amo
Asculta mai multe audio Divertisment »

Am ascultat tot albumul si in afara de Believe si inca vreo doua piese restul nu imi plac. Observ ca Creer - varianta spaniola a piesei Belive - se numeste Secreto iar pe album se regasesc si piese deja devenite hit ca Gore Zima si Number One Fan. Ma asteptam insa la altceva.

marți, 17 iunie 2008

MAD Video Music Awards 2008



In seara aceasta se desfasoara a 5-a editie a premiilor MAD Video Music Awards.
Spectacolul a inceput la ora 21 pe scena teatrului Melina Merkouri din Atena.



Printre vedetele elene, invitate dar si nominalizate, se ragasesc multi participanti ale edititiilor anterioare la Eurovision Song Contest.

Peggy Zina (finala nationala 2002)nominalizata pentru: Best female singer; Fashion icon of the year

Kostas Martakis (finala nationala 2008)nominalizat pentru: Sexy videoclip of the year

Helena Paparizou (locul 3 in 2001 si castigatoare ESC in 2005)nominalizata pentru: Best videoclip pop;Best female singer; Best duet; Best artist of the year;Best videoclip of the year

Sakis Rouvas (locul 3 in 2004 si prezentatorul editiei din 2006) pentru: Best male singer; Best videoclip-pop;Best artist of the year;

Tamta (finala nationala 2007)pentru Best female singer; Fashion icon of the year.

Sofia Strati (Cipru finala nationala 2008)for Fashion icon of the year.

Chrispa (finala nationala 2008)


Kostas Martakis la repetitii



Chrispa si Master Tempo la repetitii



Nominalizarile pentru Best Female Singer:




sursa

Serebro - Opium - Muz Tv Awards 2008

Serebro, reprezentantele Rusiei la Eurovision Song Contest 2007, au fost si ele nominalizate la premiile Muz TV dar nu au castigat.

Au oferit insa un spectacol frumos cantand ultimul lor succes "Opium". Din fericire au renuntat si la uniformele negre cu care au aparut pe scena de la Helsinki optand de data asta pentru tinute albe.


Opium - Muz Tv Awards 2008




Sosirea trupei Serebro la Muz TV Awards

luni, 9 iunie 2008

Dima Bilan -Number One Fan - Muz TV Awards 2008

Premiat la categoria Best Singer, Dima Bilan a oferit un adevarat show cu piesa Number one Fan la Muz Tv Awards 2008.



duminică, 8 iunie 2008

Dima Bilan la Muz TV Awards 2008 Rusia

Vineri seara la cel mai mare eveniment muzical din Rusia, Muz TV Awards 2008, Dima Bilan a castigat la categoria Best Singer.

Premiul i-a fost inmanat chiar de catre Jennifer Lopez invitata speciala la Muz TV Rusia 2008. Jennifer Lopez a sustinut si un mini concert pe care il puteti vedea aici.

Invitata la eveniment a fost si trupa Morandi care a cantat melodia Angels.

In video de mai jos Dima canta Believe in compania lui Edvin Marton si a lui Rvgheny Pluschenko.

sâmbătă, 7 iunie 2008

Nico si Vlad in finala Eurovision Song Contest 2008

Nico si Vlad, desi vazuti de multi dintre ziaristii prezenti la Belgrad in primii zece din finala, n-au reusit sa obtina decat locul 20.

Un evident handicap a reprezentat si pozitia 1 de pe care au intrat in concurs. Cu o balada desueta a fost greu sa se pastreze in mintea telespectatorilor dupa 25 de cantece si interpretari diferite, unele chiar incediare!

Nico si Vlad au cantat frumos dar punctele au fost putine si de la putine tari.
Am avut senzatia stanjenitoare, pe parcursul votului, ca celelalte tari au uitat complet ca a participat si Romania.


Dima Bilan in finala Eurovision Song Contest 2008




Marele castigator al Eurovision Song Contest 2008 este cantaretul rus Dima Bilan.

Dima a mai participat la concursul Eurovision de la Atena in 2006 unde a obtinut locul doi cu piesa "Never let you go".

La Belgrad Dima Bilan a oferit un adevarat show avand pe scena alaturi de el pe celebrul violonist Edvin Marton si pe campionul olimpic la patinaj artistic Evgheny Pluschenko.

Moscova va gazdui anul viitor a 54-a editie a Eurovision Song Contest.

Kalomoira in finala ESC 2008

Kalomoira, reprezentanta Greciei, s-a clasat pe locul 3 la Eurovision Song Contest 2008.

Kalomoira s-a descurcat excelent in seara finalei si chiar a avut sperante pentru cateva clipe ca poate castiga. A fost insa surclasata mai intai de Rusia si mai tarziu de Ucraina.

Secret Combination - Live - Finala

Ani Lorak in finala ESC 2008

Ani Lorak, reprezentanta Ukrainei, s-a clasat pe locul 2 la Eurovision Song Contest 2008.

O peformanta desavarsita si in seara finalei.

Ani Lorak - Shady Lady - live

joi, 5 iunie 2008

Reactiile semifinalistilor dupa interpretare -semifinala a doua

La fel ca si la prima semifinala, echipa eurovision.tv a filmat reactiile participantilor din cea de a doua semifinala imediat dupa interpretare.

Urmariti video de mai jos:

Ukraina in a doua semifinala

Ani Lorak : sexy, voce buna, specatcol 100%. Sigura pe ea, Ani Lorak a cantat si a dansat insotita de 4 dansatori imbracati in negru si evident a trecut in finala.


Shady Lady!

Suedia in a doua semifinala

Charlotte Perelli a fost salvata de juriu in cea de-a doua semifinala. Suedeza a interpretat frumos piesa Hero dar ...ceva a lipsit. Asta o fi simtit si publicul oare de nu a votat-o?

Interesanta rochita argintie, asemanatoare cu cea a Anei Lorak. Care pe care a copiat oare?

Croatia in a doua semifinala

Da, stiu! Doar mie mi-a placut Croatia! Mi-a placut de prima data de cand le-am vazut videoclipul care se potriveste excelent cu muzica.

Eurovision Song Contest incepe sa semene din ce in ce mai mult cu parodia sa Eurobeat Almost Eurovision

Croatia a adus altceva in acest concurs. Ceva vechi si totusi atat de proaspat.


Kraljevi Ulice and 75 Cents - "Romanca"

Anuntarea rezultatelor primei semifinale

Clipe fericite pentru unii, triste pentru altii. Grecia a scapat prima de agonia asteptarii anuntarii celor 10 finalisti. Romania a fost a doua tara anuntata ca s-a calificat.

Urmariti video de mai jos si reactiile finalistilor:

Reactiile semifinalistilor imediat dupa interpretare

eurovision.tv a surprins reactiile participantilor din prima semifinala imediat dupa performanta acestora pe scena de la Belgrad.

Urmariti video:

Polonia in prima semifinala

Isis Gee s-a calificat in finala Eurovision Song Contest 2008 cu cantecul "For Life".

Nu stiu daca a mers la solar sau doar s-a dat cu crema autobronzanta dar avea o culoare mult prea "tare" comparativ cu parul atat de blond!

Norvegia in prima semifinala

Maria din Norvegia a interpretat "Hold on be strong" si a reusit sa se califice in finala.

O interpretare foarte frumoasa!

Armenia in prima semifinala

Incantatoarea Sirusho nu s-a descurcat prea bine nici la repetitii si nici in prima semifinala. Cu toate astea a reusit sa treaca in finala spre bucuria multor admiratori ai frumoasei si sexy cantarete.

Qele, qele - Sirusho!

Azerbaijan in prima semifinala

Elnur Huseynov si Samir Javadzade au interpretat piesa "Day after day", intruchipand ingerul si demonul.

Recunosc ca au fost printre favoritii mei dar din pacate show-ul lor prea complex nu a reusit sa ma impresioneze. O fi fost filmarea de vina.

Au avut si unele mici probleme tehnice in prima semifinala pentru ca tronul diavolului nu a explodat iar aripile ingerului nu s-au deschis.

Azerbaijan a debutat anul acesta la Eurovision Song Contest si a reusit sa treaca in finala.


Israel in prima semifinala

Boaz a interpretat superb "The fire in your eyes" si evident ca a trecut in finala. Este ciudat ca daca nu il vezi ci doar il asculti, il poti confunda usor cu o femeie.

Muschii aratati din bluza fara maneci pe care a purtat-o pe scena au vrut sa demonstreze contrariul insa. Sau nu?..

Finlanda in prima semifinala

Trupa finlandeza "Teräsbetoni" cu al lor cantec intitulat "Missä miehet ratsastaa" a reusit sa se califice in finala. Se pare ca Finlanda nu renunta in a trimite trupe rock la Eurovision, sperand sa reediteze succesul Lordi.

Dima Bilan in prima semifinala

Dima Bilan alaturi de violonistul Edvin Marton si de patinatorul olimpic Evgheny Pluschenko a reusit sa se califice in finala, clasandu-se pe locul al treilea in semifinala.

Dupa cum se vede in video, a renuntat la scarita dar si la pantofi si in final renunta si (partial) la camasa.

Bosnia & Herzegovina in prima semifinala

Laka, cu o performanta delicioasa alaturi de sora sa, a reusit sa transmita mesajul si s-a calificat in finala.

Kalomoira -Secret Combination - in prima semifinala

Grecia, reprezentata de Kalomoira, s-a clasat pe primul loc in prima semifinala.

Nu vreau sa stiu prin ce stres a trecut Kalomoira inainte de a intra pe scena pana a vazut scos patinoarul lui Dima si adusa "carticica" ei.

Nico si Vlad in prima semifinala

Au venit si semifinalele si ne-am bucurat. Romania, reprezentata de Nico si Vlad, s-a calificat clasandu-se pe locul 7 in semifinala, dupa cum am aflat mai tarziu.

Tinutele de scena ale celor doi au pastrat ideea din videoclip. In finala insa Nico a schimbat rochia.

Prima repetitie a Portugaliei

Vânia Fernandes, reprezentanta Portugaliei, a avut o repetitie excelenta care anunta si o performanta de exceptie in semifinala.




Iata si cateva imagini de la conferinta de presa:

Prima repetitie a Elvetiei

Am fost sigura, inainte de a vedea repetitia, ca Paolo Meneguzzi va fi un rival serios pentru Romania. Dupa ce l-am auzit si mai ales l-am vazut crispat, nesigur, impiedicandu-se pe scena (min.2'46")nu am mai fost atat de sigura.





In conferinta de presa Paolo Meneguzzi a declarat ca in afara de muzica iubeste si fotbalul. De asemeni a marturisit presei ca este obisnuit cu concursurile deoarece a participat de multe ori la Festivalul San Remo.

Prima repetitie a Letoniei

Cantaretii Aleksandra Kurusova, Jānis Vaišļa si Roberto Meloni precum si trei back vocals au alcatuit trupa "Pirates Of The Sea"

Cine ar fi crezut, vazandu-i la repetitie, ca vor trece de semifinala cu "hai, hai, ho si hai, hai, hey" ? Si totusi ...





Glumeti si relaxati (am mai vazut si un video din culise si tot asa erau), piratii au aparut si la conferinta de presa imbracati in...pirati.

Prima repetitie a Albaniei

Tanara albaneza de doar 16 ani, Olta Boka, a reusit sa convinga pe toata lumea chiar de la prima repetitie ca merita sa se afle pe scena de la Belgrad.



In conferinta de presa ce a urmat Olta Boka si-a cerut scuze pentru nervozitatea manifestata in timpul repetitiei, marturisind ca se afla pentru prima data in fata unui public international.

Prima repetitie a Ukrainei

Ani Lorak, reprezentanta Ukrainei, a demonstrat inca de la prima repetitie ca tinteste un loc pe podium, poate chiar primul. N-a fost sa fie insa.



Ani Lorak a mai colaborat cu binecunoscutul intrepret si compozitor rus Philip Kirkorov, iar acesta marturiseste ca atunci cand a aflat ca Ani Lorak va reprezenta Ukraina, a chemat-o si i-a propus proiectul sau. In trei zile cantecul a fost inregistrat intr-un studio in Grecia.

Prima repetitie a Turciei

Membrii formatiei Mor ve Ötesi, trupa care a reprezentat Turcia au avut o repetitie reusita si convingatoare. Rezultatul s-a vazut si in finala.



Cateva secvente de la conferinta de presa in care membrii trupei explica si motivul pentru care piesa lor este in limba turca si nu in engleza.

Prima repetitie a Suediei

Charlotte Perelli, reprezentanta Suediei, a mers de la prima repetitie si pana la finala cu acelasi show cu care s-a prezentat la selectia nationala.

O interpretare frumoasa dar cam atat.



Iata si imagini de la conferinta de presa a suedezei Charlotte Perreli:

Prima repetitie a Islandei

Chiar de la prima repetitie a Islandei, duetul, format din Regína Ósk si Friðrik Ómar, a purtat costumele cu care au participat in semifinala.



La conferinta de presa care a urmat, islandezii s-au declarat multumiti de tot iar la intrebarea unui jurnalist de ce au schimbat textul in engleza, au raspuns ca versiunea engleza este mai potrivita pentru stilul melodic al piesei.

Prima repetitie a Rusiei

Asa cum scriam in articolul precedent, Rusia a intrat ultima la repetitii,in locul Kalomoirei, deoarece montarea mini patinoarului dar si a unei scari, pe care ba se balansa un balerin, ba urca Dima la finalul cantecului, dura prea mult.
Pana la urma Dima Bilan a fost nevoit sa renunte la scarita care il propulsa spre culmi fapt care nu i-a afectat victoria finala.

Iata si prima repetitie a Rusiei pentru prima semifinala(cu tot cu scarita).




Iata si cateva secvente din conferinta de presa ce a urmat repetitiei:

Prima repetitie a Greciei

Kalomoira, repezentanta Greciei, a fost nevoita sa faca schimb de locuri cu Dima Bilan la prima repetitie pentru semifinala.

Atat Dima Bilan cat si Kalomoira au avut pregatita pentru pentru show o recuzita voluminoasa. Kalomoira a adus pe scena o carte uriasa, care trebuia sa se deschida la un moment dat, iar rusul Dima Bilan un mic patinoar artificial, pe care urma sa patineze campionul olimpic Evheny Plushenko.

Deoarece arena de la Belgrad nu era prevazuta decat cu o singura usa pentru recuzita iar Russia nu a fost gata la timp, Kalomoira a fost anuntata in ultimul moment sa intre la repetitie inaintea Rusiei.

Iata si prima repetitie a Greciei pe scena de la Belgrad.




Si un video de la conferinta de presa ce a urmat repetitiei:

Prima repetitie a Romaniei












Prima repetitie a lui Nico si Vlad inaintea primei semifinale, pe scena de la Belgrad a impresionat placut pe cei prezenti.

Impresionati au fost si cei doi artisti de calitatea sunetului.




Da, stiu, sunt lucruri vechi. Dar vreau sa le am aici pe blog intr-o oarecare ordine.

luni, 2 iunie 2008

Dima Bilan - Creer

Asa cum am scris versiunea in limba spaniola a melodiei Believe interpretata de Dima Bilan a fost lansata si o puteti asculta mai jos:

"Imi doresc ca piesa Believe, care are un text extraordinar de frumos si un mesaj atat de magic sa fie inteleasa de toata lumea. Din acest motiv am decis sa lansez o versiune in limba spaniola – una dintre cele mai raspandite limbi in lume" spune Dima.


I'm back ...




Coincidenta, premonitie sau cine stie, pura intamplare, ultimul meu post s-a oprit la Dima Bilan.

Intre timp Eurovisionul a venit si a plecat lasandu-ne un gust acrisor in ceea ce priveste rezultatul Romaniei.

Dupa cum deja stie toata lumea, Dima Bilan a castigat Eurovision Song Contest 2008, Ukraina cu Ani Lorak s-a clasat pe locul doi iar Kalomoira din Grecia pe locul trei.

Romania cu greu a obtinut locul 20. Cu greu pentru ca daca nu erau Moldova si Spania cu cele 12 puncte...nu mai socotesc pe ce loc am fi terminat concursul.

Nu mai repet si eu ce s-a scris cam peste tot. Este evident ca nu doar o voce buna poate fi si "mama si tata" intr-un asemenea concurs.

Am sa spun doar ce am spus si in alta parte: nu suntem buni negustori. Nu stim nici ce se cere pe piata, nici cum sa vindem si nici macar cum sa ambalam.

Saptamana Eurovision cu cele doua semifinale, finala si cu multele ore de repetitii pentru cele 43 de tari participante a fost epuizanta pentru toata lumea.

Impartirea in cele doua semifinale si implicit imposibilitatea de a se vota dupa vecinatati a fost benefica pentru unele tari. Din pacate in finala am asistat din nou la jocul "na'ti-o tie, da-mi-o mie".

Dima Bilan acompaniat de celebrul violonist Edvin Marton si de nu mai putin celebrul patinator Evgheny Pluschenko a castigat a 53a editie a Eurovision Song Contest.

dima bilan, eurovision 2008, belgrade, russia,

Arogant, dupa cum spun unii, "ametit" dupa cum spun altii, huiduit uneori la scena deschisa rusul Bilan, poreclit de fanii ESC Diva Bilan, a demonstrat insa ca pe scena este un artist adevarat care canta bine si face show. Prea mult show poate..:)

Ar fi castigat Rusia daca nu ar fi primit atatea puncte de la tarile fost sovietice? Nu stiu, stiu doar ca Bilan are multi fani peste tot, chiar si aici in Romania. Iar fanii stiu tot, urmaresc tot dar mai ales voteaza.

Noi ce vom face la anul? pe cine trimitem? cum alegem? ca si pana acum?....Iar scandal? iar mismasuri? iar ne spurcam intre noi pe internet, prin ziare, pe bloguri?

Hai sa schimbam ceva!