handmadebijou

joi, 1 mai 2008

Si totusi Bilan a fost in Romania

Scriam in 25 aprilie, dupa ce vazusem interviul lui Dima Bilan acordat canalului MTV Romania, ca nu am certitudinea ca acesta a si fost aici.

Cu toate astea Dima Bilan a participat ca invitat al show-ului Kings on Ice doar pe 24 aprilie. Un video facut cu telefonul mobil al unui spectator aflat la spectacolul respectiv si doua articole (pe care le-am vazut tarziu) confirma acest lucru.

Articolele le puteti citi aici si aici. Intr-unul spectacolul este desfiintat in altul laudat..dar nu asta ma intereseaza.

Cele doua articole confirma faptul ca Bilan a trecut si prin Romania cu viteza acceleratului.

Imi pare rau pentru fanii sai care asteptau cu nerabdare ca favoritul lor sa urmeze traseul obisnuit al participantilor ESC aflati in turneu de promovare in Romania.

Adica TVR + alte televiziuni, interviuri etc..

Inregistrarea video cu Bilan la Bucuresti mai jos.




Tot Iulia mi-a sesizat si existenta video-ului de mai sus :)


later edit: Iulia imi semnaleaza ca a mai aparut un video de la spectacolul Kings on Ice de la Bucuresti in care apare si Dima Bilan. Iata si inregistrarea video:

Dima Bilan a inregistrat versiunea spaniola a piesei Believe


Versiunea in limba spaniola a melodiei Believe interpretata de Dima Bilan este pe cale de a fi lansata. Ea va fi disponibila si pentru download la inceputul lunii Mai.

Semnificatia versurilor va fi mult mai emotionanta decat cea din textul original in limba engleza.

Acum doua saptamani Dima Bilan a revenit in Miami pentru inregistrari in studioul lui Rudy Perez - castigator a 5 premii Grammy, faimos compozitor si producator, cunoscut in intreaga lume pentru colaborarea sa cu Julio Iglesias, Christina Aguilera, Marc Anthony, Beyonce si alti artisti cunoscuti.

Dima lucreaza impreuna cu Rudy pentru albumul sau in limba spaniola, ce urmeaza sa fie lansat in America Latina si America de Nord. Cu aceasta ocazie Rudy a ascultat melodia ce va participa la Eurovision din partea Rusiei.

Rudy Perez si echipa sa au fost atat de surprinsi si inspirati de melodia Believe, incat s-au oferit sa faca versiunea spaniola a melodiei fara nicio ezitare.

Au considerat ca tema piesei este foarte importanta si moderna. Believe continua ideea surprinsa in cartea "The Secret" scrisa de Rhonda Byrne.

Conform cartii, fiecare individ ar trebui sa aiba incredere in sine, sa fie bun, sa gandeasca pozitiv si sa isi vizualizeze visele, in acest fel putand obtine secretul suprem - secretul vietii.

"Imi doresc ca piesa Believe, care are un text extraordinar de frumos si un mesaj atat de magic sa fie inteleasa de toata lumea. Din acest motiv am decis sa lansez o versiune in limba spaniola – una dintre cele mai raspandite limbi in lume" spune Dima.

Titlul variantei spaniole este "Créer" (Believe -in spaniola).

Desi ideea generala este pastrata, piesa este mult mai emotionanta.

In "Créer" Dima Bilan dezvaluie unul dintre secretele succesului sau.

Despre varianta spaniola a piesei Believe si despre albumele ce vor fi lansate in curand Dima Bilan a vorbit si in interviul acordat canalului MTV Romania.

Multumiri Iuliei pentru acest articol.

surse:Anton Kudrevich (Dima Bilan team,PR department);
Site-ul oficial Dima Bilan:www.bilandima.ru
Pagina oficiala youtube:http://www.youtube.com/user/BilanDimaRU
photo:loveradio.ru

Pe pagina youtube a Iuliei puteti gasi multe alte video cu Dima Bilan.

Dima Bilan se pregateste pentru Jocurile Olimpice




Fiind una dintre vedetele Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci (Rusia)din 2014, Dima Bilan se implica activ si in organizarea Olimpiadei.

Cu ocazia deschiderii la Beijing a Domului Olimpic Rus (supranumit si Casa Prietenilor Olimpiadei) a fost organizata o conferinta de presa la Moscova.

In incinta domului, Comitetul Olimpic Rus va organiza multiple evenimente culturale, pentru a-si sustine atletii ce vor concura la Jocurile Olimpice din 2008 si cel mai important, sa dezvaluie cultura rusa inaintea Jocurilor Olimpice 2014 de la Soci.

Dima Bilan si producatorul sau Yana Rudkovskaya, de asemenea si campionul olimpic la patinaj artistic Evgeny Pluschenko, au dezvaluit in cadrul conferintei de presa planurile lor indraznete.

Dima Bilan va canta in Beijing impreuna cu cei mai buni cantareti si staruri ale Operei Ruse. Evgeny a rugat Comitetul Olimpic sa instaleze platforma de gheata pentru show-urile de patinaj artistic ale celor mai buni patinatori rusi.

Bineinteles, jurnalistii l-au intrebat pe Dima despre participarea la Eurovision, iar acesta a comparat-o cu Olimpiada:

"Eurovision si Jocurile Olimpice au foarte multe in comun. Ambele sunt evenimente de marca, unde concurentii isi reprezinta tara. In ambele cazuri, natiunile se unesc si dau pace si liniste oamenilor. Desi Eurovision este un concurs, nu il simti fiind ca atare. Toate tarile sunt ca niste prietene bune, sustinandu-se reciproc. Atmosfera este atat de fantastica, incat imi doresc cu nerabdare sa o simt iar."

Va amintim ca Dima Bilan canta o parte din Imnul Jocurilor de la Soci, cantec ce a fost scris de Karen Kavalerian – autorul melodiei “Never Let You Go” si a altor cantece participante la Eurovision.

Videoclipul Imnului Olimpiadei il puteti vedea mai jos:



Multumiri Iuliei pentru acest articol.

surse:Anton Kudrevich (Dima Bilan team,PR department);
Site-ul oficial Dima Bilan:www.bilandima.ru
Pagina oficiala youtube:http://www.youtube.com/user/BilanDimaRU

Pe contul de youtube al Iuliei puteti gasi multe alte video cu Dima Bilan.