handmadebijou

miercuri, 30 aprilie 2008

Nico si Vlad in Bruxelles -video

O inregistrare a performantei celor doi cantareti la concertul organizat de ARTHIS (Casa Culturala Belgiano-Romana) si care a avut loc in Piata Sf. Caterina din Bruxelles.

Inregistrarea este facuta de site-ul www.12points.tv si e cam "fugarita". O sa vedeti de ce :)


Nico si Vlad: UK Eurovision Preview Party @ Scala

In al doilea video este doar un fragment din interpretarea celor doi a cantecului "The Prayer".
Nico si Vlad au cantat intai piesa cu care vor participa la Belgrad dupa care au invitat audioriul sa cante cu ei dar limba romana s-a dovedit prea grea. Au vorbit si au glumit cu cei din sala si i-au invitat din nou sa cante impreuna o piesa cunoscuta "The Prayer"
Exista un video pe youtube care surprinde si conversatia pe care cei doi romani o au cu cei din sala dupa ce termina de interpretat "Pe-o margine de lume" si il puteti vedea aici.

Nu l-am postat pentru ca fie este filmat aiurea fie s-a intamplat ceva la incarcarea lui pe youtube pentru ca este...sucit :)



Pe-o margine de lume - UK Eurovision Preview Party @ Scala




The prayer - UK Eurovision Preview Party @ Scala

Nico si Vlad in Belgia - interviuri si reportaje




Aflati in Belgia, Nico si Vlad Mirita au dat mai multe interviuri.

Am gasit doua, unul pentru eurovision.tv pe care il puteti vedea mai jos iar celalalt pentru eurosong.be pentru care trebuie sa mergeti pe site-ul respectiv.



Urmatorul interviu este luat de site-ul eurosong.be organizatorul evenimentelor la care au participat concurentii Eurovision aflati la Anvers.
Singurii care lipsesc din reportaj sunt Dima Bilan si Ani Lorak.Primul a ajuns tarziu iar Ani Lorak se afla la hotel

Interviul il puteti vedea AICI

Si tot pe site-ul eurosong.be puteti vedea un reportaj difuzat de televiziunea belgiana despre concertul organizat la Bruxelles de catre ARTHIS (Casa Culturala Belgiano-Romana,)concert la care au participat Dima Bilan (Rusia), Ani Lorak (Ucraina), Rebecca (Slovenia), Helena (Serbia), Sirusho (Armenia) şi Laka (Bosnia si Hertzegovina.

Reportajul poate fi vazut AICI

Nico si Vlad Mirita si-au incheiat turneul de promovare

Nico si Vlad Mirita, care vor reprezenta Romania la concursul Eurovision 2008 de la Belgrad, si-au incheiat zilele trecute turneul de promovare.

Dupa ce au participat la finala nationala a Greciei, Nico si Vlad au fost in Moldova si Ucraina in perioada 13-17 aprilie.

In Moldova au fost invitatii postului de televiziune EuroTV unde au prezentat videoclipul piesei "Pe-o margine de lume" si au discutat despre promovarea piesei.
Prin intermediul televiziunii EuroTV din Chisinau, videoclipul a fost distribuit tuturor posturilor de televiziune din Moldova.

Nico si Vlad au fost solicitati sa revina in Moldova pentru sustinerea unor concerte.

Pe 14 aprilie cei doi solisti insotiti de echipa TVR au pornit spre Kiev. Acolo romanii a fost intampinati cu multa caldură si de oficialitatile romane la Ambasada Romaniei in Ucraina.
tvr, ukraine, eurovision 2008, tour, nico, vlad,

Amanunte despre vizita lor in Ucraina puteti citi aici.

Ultimele doua locatii ale turneului de promovare au fost Marea Britanie si Belgia.

Onorand invitatia esctoday.com, Nico si Vlad au participat la cel mai mare eveniment londonez dedicat concursului Eurovision, "UK Eurovision Preview Party" care a avut la clubul Scala din Londra.

eurovision 2008, nico, vlad, romania, promo tour,

Alaturi de cei doi solisti romani pe scena de la Scala au urcat si Bucks Fizz (reprezentantii Marii Britanii din 1981, castigatorii Eurovision Song Contest din acel an), Nanne Grönvall (Suedia, 1996), Paul Oscar (Islanda, 1997), Euroband (Islanda, 2008), Dustin the Turkey (Irlanda, 2008), Isis Gee (Polonia, 2008), Laka (Bosnia şi Hertzegovina, 2008), Ani Lorak (Ucraina, 2008), Maria (Norvegia, 2008), Morena (Malta, 2008), Ruslan Alehno (Belarus, 2008) şi Sirusho (Armenia, 2008).

Nico si Vlad au cantat piesa "Pe-o margine de lume" dar si "The Prayer" iar publicul i-a aplaudat la scena deschisa si a cantat cu ei ce-a de a doua piesa.

Din 26 aprilie si pana in a doua zi de Pasti, Nico si Vlad Mirita s-au aflat in Belgia.

Prima zi au petrecut-o in Anvers, unde au participat la o serie de evenimente coordonate de eurosong.be (site belgian dedicat concursului Eurovision).

promo tour, eurovision 2008, nico, vlad

La sosirea la Anvers, romanii au sustinut o conferinţă de presa şi au acordat interviuri.

eurovision 2008, nico, vlad, romania, promo tour,

Pastele i-a prins pe Nico si pe Vlad la un concert extraordinar in Bruxelles, organizat de ARTHIS (Casa Culturala Belgiano-Romana).

Concertul s-a desfasurat in aer liber, in Piata Sf. Caterina, iar Nico şi Vlad au putut saluta publicul din Romania printr-o interventie în Jurnalul TVR.

Alaturi de ei, au mai cantat : Dima Bilan (Rusia), Ani Lorak (Ucraina), Rebecca (Slovenia), Helena (Serbia), Sirusho (Armenia) şi Laka (Bosnia si Hertzegovina).

tvr, nico, vlad, dima bilan

Pe 28 aprilie, Nico si Vlad au fost invitatii unei emisiuni in direct la postul de televiziune TVL, din Hasselt, fiind singurii dintre participantii la Eurovision invitati la acest program.

Nico si Vlad in Belgia - Interviuri si reportaje

Nico si Vlad: UK Eurovision Preview Party @ Scala

Nico si Vlad in Bruxelles - video

surse si photos:TVR.ro; eurosong.be; songfestival.web-log.nl; youtube.com

vineri, 25 aprilie 2008

Dima Bilan la MTV Romania

In timp ce fanii ESC si fanii Dima Bilan din Romania asteptau cu nerabdare sosirea acestuia aici, cantaretul rus nu si-a facut aparitia decat pe canalul MTV Romania.

Intr-un interviu, in care vorbeste doar despre urmatoarele trei albume pe care le va lansa in curand precum si despre colaborarea sa cu Nelly Furtado, Dima Bilan nu pomeneste absolut nimic despre Eurovisionul de anul acesta.

Site-ul oikotimes.com a postat aceasta inregistrare astazi cu titlul "Dima Bilan in Romania"

Nu am insa nicio garantie ca acesta se afla in Romania si ca interviul este recent.

De altfel pe site-ul oficial al lui Dima Bilan aparuse initial, in dreptul datei de 24.04.2008, locatia: Budapesta - Romania ca unul dintre orasele de destinatie ale artistului aflat in promo tour pentru Eurovision.

In urma unui e-mail, trimis de catre un forumist de pe site-ul TVR catre o adresa de e-mail aflata pe site-ul oficial al cantaretului rus, greseala a fost modificata iar Bucuresti a redevenit capitala Romaniei .

Ma intreb daca Dima a avut de gand sa vina in Romania sau sa mearga in Ungaria? Pacat, romanii l-ar fi primit frumos mai ales ca are multi fani aici.

Va las sa urmariti inregistrarea de pe MTV si sa trageti singuri concluziile!

sâmbătă, 12 aprilie 2008

Backstage videoclip Believe part II

Un interviu dat de Dima Bilan postului MTV Rusia si secvente de la filmarea videoclipului.



vezi si:

Videoclip "Believe"

Backstage videoclip Believe photos

Backstage videoclip Believe part I video

Backstage videoclip Believe - part I

Videoclipul a fost filmat in mai multe locatii precum: Ice Palace din Hodynskoye Polye, unul din spitalele municipale si la restaurantul Star Light.




vezi si:

Videoclip "Believe"

Backstage videoclip Believe - photos

Backstage videoclip Believe part II - video MTV

Backstage videoclip "Believe" - photos

dima bilan, eurovision 2008, belgrade, russia,

Photobucket

dima bilan, eurovision 2008, belgrade, russia,

dima bilan, eurovision 2008, belgrade, russia,

dima bilan, eurovision 2008, belgrade, russia,

dima bilan, eurovision 2008, belgrade, russia,

dima bilan, eurovision 2008, belgrade, russia,

dima bilan, eurovision 2008, belgrade, russia,

dima bilan, eurovision 2008, belgrade, russia,

photos:Ekaterina Kosheleva;
tden.ru;
loveradio.ru;
bilandima.ru;izvestia.ru

vezi si:

Backstage videoclip Believe - part I video

Backstage videoclip Believe part II video MTV

Videoclip Believe

Dima Bilan si-a lansat videoclipul la piesa "Believe"




Dima Bilan, reprezentatul Rusiei la Eurovision Song Contest 2008 a lansat acum cateva zile videoclipul piesei "Believe" cu care va participa pe 20 Mai in prima semifinala de la Belgrad.

In videoclip apar, impreuna cu Dima, celebrul patinator Evgheny Pluschenko, violonistul ungur Edvin Marton, cunoscuta fotograf Yulia Bochkova precum si producatoarea lui Bilan, Yana Rudkovskaya.
Cu cateva zile inainte, pe net, a circulat varianta bruta a videoclipului pe care o puteti vedea aici

Varianta finala o puteti urmari mai jos:



Dima Bilan se va afla in Romania incepand cu 24 aprilie perioada ce coincide cu data spectacolului pe care Evgheny Pluschenko si Edvin Marton il vor sustine la Sala Polivalenta pe 24 si 25 aprilie.
Probabil ca alaturi de cei doi va apare si Dima Bilan pentru a-si promova piesa cu care va concura la ESC.


photo:izvestia.ru

vezi si:

Backstage videoclip Believe - photos

Backstage videoclip Believe part I -video

Backstage videoclip Believe part II - video MTV

joi, 3 aprilie 2008

Scena de la Eurovision intr-un video 3D animat



In cateva saptamani va incepe constructia scenei de la Belgrad pentru Eurovision Song Contest 2008.

Scena, care va avea 675 metri patrati, va fi gata pe 11 mai pentru primele repetitii. In primele opt zile participantii la Eurovision Song Contest vor avea doua repetitii iar dupa acestea trei repetitii cu costume.

Pentru ca acest lucru sa fie posibil, toate pregatirile trebuie sa fie gata inca din 10 mai. Echipamentul tehnic va cantari aproximativ 72 de tone. 20 de camere vor fi folosite pentru a asigura o transmisie de cea mai buna calitate.

Scena a fost conceputa de David Cushing si fiecare cantec va avea parte de o atmosfera si prezentare unica. Pentru ca cele doua semifinale sa arate diferit, producatorii concursului au decis ca prima semifinala sa aiba ca tema orasul Belgrad iar cea de-a doua natura si raurile din Belgrad.
Finala va fi o combinatie a celor doua teme.

Gratie unui video 3D animat realizat de Per Sundin va puteti faceo idee de cum va arata scena de la Beogradska Arena care va gazdui cele doua semifinale si finala concursului Eurovision 2008.



sursa:RTS

miercuri, 2 aprilie 2008

Azerbaijan: Elnur si Samir vor canta "Day after day" si in Romania



Reprezentantii Azerbaijanului la Eurovision Song Contest 2008, Elnur Huseynov si Samir Javadzade, vor vizita Romania dupa data de 12 aprilie.

Dupa ce au fost invitati la finala Greciei, Elnur si Samir isi continua turneul de promovare a piesei "Day after day" in mai multe tari participante la Eurovision.

Seful delegatiei Azerbaijanului, Adil Karimli, a declarat pentru Azeri Press Agentliyi ca incepand cu data de 3 aprilie Elnur si Samir se vor afla in Georgia pana pe 5 aprilie.

Incepand cu data de 12 aprilie cei doi cantareti din Azerbaijan vor vizita in tuneul de promovare a piesei "Day after day" Malta, Romania, Andorra, Moldova si Slovenia.

Azerbaijan isi face debutul anul acesta la Eurovision Song Contest iar pentru piesa cu care vor participa, Elnur si Samir au filmat un videoclip special in care se confrunta ingeri si demoni.

Day after day - promo video



Lyrics:
For peace we pray
Save us from all fears
Oh Lord! Save us!

You can feel me in your mind
With every breath you take
Burn the earth by flame of sins
I`ll make you feel dismay

Our feelings play with us
But you must keep yourself under control
If you`re searching for resolves
Be ready for the tolls

Show us the right way
Day after day
All fears we must forget
Then better world we`ll get

If you have the greatest aim
Keep it in your soul
I`ll be always by your side
Always in your heart

Our dreams can play with us
Even if we think that we keep control
From all horrors in the world
Salvation is love!

The earth in flame
And you must share the blame

Look inside yourself
We both are there
Day after day....